De KLM Werelddeal Weken zijn weer begonnen! Tot en met 16 september kun je bij KLM profiteren van wereldkorting op maar liefst 132 bestemmingen. Maar de grote vraag is, zijn de deals tijdens de KLM Werelddeal Weken wel echt zo goedkoop? Gezien de meningen hierover nogal verschillen leek het mij leuk om de aanbiedingen van dit jaar eens onder de loep te nemen. Wat mij opviel was dat je bij andere vliegmaatschappijen soms tot wel honderden euro’s goedkoper uit bent. Aan de andere kant kun je bij KLM wel altijd rekenen op voor comfort, service en betrouwbaarheid. Uit alle deals die meedoen met de KLM Werelddeal Weken 2019 sprongen er een paar aanbiedingen uit die ik graag met jullie wil delen.

1. Kerst in New York vanaf €329

Oké voor de Kerst echt begint ben je alweer terug maar gelukkig kun je in New York de hele maand december genieten van de magische kerstsfeer. Vorig jaar bezocht ik New York en het was liefde op het eerste gezicht. Het is zo’n stad waar je gewoon een keer geweest moet zijn. Voor maar €329 vlieg je met KLM in december heen en weer van Amsterdam naar de Big Apple. Klik hier voor deze geweldige werelddeal. Vergeet voor vertrek naar New York niet je ESTA aan te vragen.

2. Winterzon vakantie in Curaçao vanaf €477

Tijdens de koude wintermaanden zoeken wij Nederlanders liever de zon op. Curaçao is daarvoor een uitstekende bestemming. Met temperaturen tussen de 25 en 30 graden heb je niks te klagen deze winter. In de maanden oktober t/m december valt wel de meeste regen in Curaçao maar meestal zijn dit een paar pittige buien  per dag die maar even duren. Voor €477 heb je al een retourtje en ontspan je deze winter op het tropische Curaçao. Benieuwd wat er allemaal te doen valt in de hoofdstad Willemstad? Lees dan hier welke 10 dingen je zeker niet mag missen.

3. Naar het Canadese Toronto vanaf €345

Toronto wordt door vele omschreven als Canada’s eigen New York. De beste tijd om de stad te bezoeken is van juni t/m september. In die periode is de temperatuur namelijk het meest aangenaam. Helaas betekent dat ook dat de prijzen van vliegtickets dan flink omhoog schieten. In de koudere maanden is het wel voordelig om naar Toronto te vliegen en met de KLM Werelddeal weken kan dat al vanaf €345.

4. Relaxen op de hagelwitte stranden van Aruba vanaf €477

Aruba staat bekend op de hagelwitte stranden en azuurblauwe zeewater. In tegenstelling tot de stranden van buureiland Curaçao zijn de stranden hier lang en uitgestrekt. Fijn is dat alle stranden op Aruba gratis toegankelijk zijn en iedereen welkom is. Wat je zeker een keer moet proberen op Aruba is Sup Yoga. Dit is niet zomaar yoga maar yoga op zee terwijl je balanceert op een surfboard. Voor €477 zeg je de winter in Nederland even gedag in ruil voor het zonnige Aruba.

5. Ontdek het veelzijdige Mexico vanaf €489

Mexico is verreweg het meest veelzijdige land waar ik tot nu toe ben geweest. Het beste is om bij aankomst in Cancun een auto te huren en zo het land te gaan ontdekken. Bezoek de bijzondere Maya ruïnes, maak een hike door de natuur, proef authentiek Mexicaans eten en ontdek de prachtige onderwaterwereld. Voor €489 vlieg je met KLM van Amsterdam naar Cancun en weer terug. Tip: Blijf niet te lang hangen in Cancun en reis liever door naar het hippe Tulum. Lees hier alvast wat deze plek zo leuk maakt.

Deze deals kun je beter overslaan

Hoewel er dus zeker een paar hele goede deals tussen zitten zijn er ook een aantal die je beter kunt overslaan. Voor sommige bestemmingen ben je voordeliger uit bij een andere vliegmaatschappij of zelfs een andere luchthaven. Zo zijn de meeste Europese vluchten  vanaf Eindhoven Airport goedkoper dan vanaf Schiphol. Een vliegticket van Eindhoven naar Londen heb je bijvoorbeeld al vanaf €23. Naar Dublin kan vanaf €26 en Madrid en Boedapest vanaf €35. En yes, dit zijn allemaal retourtickets! Verder is een vlucht naar Paramaribo goedkoper met TUI en een vliegticket naar Dubai kan je met Turkish Airlines tot wel €150 schelen.