Een bezoekje aan de Ice Pub is absoluut een must-do tijdens je stedentrip in Praag. Het is zeker weten de coolste kroeg van de stad. Letterlijk! Echt alles wat je hier ziet is namelijk van ijs. De muren, tafels, sculpturen.. zelfs je glas is gemaakt van ijs! Heel gaaf om te zien en een toffe plek om je avond in Praag te beginnen.

Cocktail in een glas van ijs in Ice Pub Praag.

In de Ice Pub is het -7 graden Celsius. Voor je naar binnen gaat krijg je daarom een paar handschoenen en een thermo poncho die je goed warm houden. Het is daarom ook niet per se nodig om winterkleding aan te trekken. Vanwege de kou en kans op onderkoeling mag je maximaal 20 minuten minuten in de Ice Pub blijven. Op zich is dit ook wel genoeg tijd voor een drankje en een paar toffe foto’s. Binnen worden er ook foto’s gemaakt die je achteraf kunt kopen maar je kunt natuurlijk ook gewoon zelf foto’s maken met je smartphone.

Karlovy Làzne

De Ice Pub is gevestigd in de grootste discotheek van centraal Europa: Karlovy Làzne. Je kunt de Ice Pub overdag bezoeken maar leuker is om dit in de avond te doen zodat je aansluitend kunt gaan stappen. Zelf heb ik dit ook gedaan en ik heb een super leuke avond gehad. Karlovy Làzne heeft vijf verdiepingen en op iedere verdieping wordt er een andere muziekgenre gedraaid.

Prijzen

Overdag tussen 12.00 – 21.00 uur is de toegangsprijs voor de Ice Pub 200 CZK (€7,75). Hier zit dan ook een gratis cocktail met daarin vodka bij inbegrepen waarbij je kunt kiezen uit drie smaken. Ice Sweet, Ice Sour en Ice Bitter. In de avonduren tussen 21.00 – 05.00 uur is de toegang tot de Ice Pub gratis maar ben je wel verplicht om 150 CZK (€5,82) neer te leggen voor een drankje. Bovendien betaal je na 21.00 uur ook meteen entree voor Karlovy Làzne omdat de Ice Pub onderdeel is van de discotheek.

Stoelen van ijs in Ice Pub Praag.

Ben je van plan om je bezoek aan de Ice Pub te combineren met een avondje stappen in Karlovy Làzne? Dan is het slim om de Ice Pub ’s avonds te bezoeken. Wil je echter alleen naar de Ice Pub en heb je verder geen behoefte om uit te gaan? Bezoek de Ice Pub dan liever overdag omdat je dan alleen entree betaalt voor de Ice Pub zelf. Van tevoren reserveren hoeft niet maar kan wel handig zijn. Vooral in de weekenden kan het erg druk zijn in de Ice Pub en het zou zonde zijn als je niet meer naar binnen kunt. Reserveren kan online via de officiële website van de Ice Pub.