De eerste keer dat ik kennis maakte met Anne&Max was tijdens een dagje kerstshoppen. De lunchroom zag er warm en uitnodigend uit. Precies waar ik naar op zoek was op een ijskoude winterdag. Bij Anne&Max kun je op ieder moment van de dag terecht voor ambachtelijke koffie, gezonde broodjes en huisgemaakte lekkernijen. De producten zijn vers, puur en zoveel mogelijk fairtrade. Anne&Max heeft een warme en huiselijke uitstraling waar je in een ongedwongen sfeer kunt genieten van lekker eten en drinken. Je vindt de lunchroom in de grotere steden in Nederland en sinds dit jaar ook in hartje Rotterdam.

De huiskamer in de stad

Het interieur van Anne&Max is te beschrijven als warm, knus en huiselijk. Je kunt hier terecht voor een ambachtelijke koffie, een stevig ontbijt of een gezonde lunch. In de namiddag kun je tijdens een High Tea ook genieten van een grote pot thee geserveerd met  huisgemaakte lekkernijen. Liever een wijntje in plaats van thee? Je kunt ook kiezen voor een gezellige High Wine. Reserveren is niet nodig, je bent iedere dag van harte welkom!

Biologisch en fairtrade

Anne&Max werkt met verse ingrediënten die worden afgestemd op het seizoen. De producten zijn veelal biologisch en fairtrade wat zorgt voor een verrassende menukaart. Van kleurrijke poké bowls tot bio croissants en van frisse salades tot een winters stoofpotje . De menukaart biedt voor ieder wat wils. Kan je niet kiezen? Vraag dan naar de Anne&Max lunch voor twee. Hierbij krijg je verschillende soorten brood geserveerd met hartig beleg, huisgemaakte smeersels, een soepje, een kleine salade en meer.

Ik was heel benieuwd naar de Anne&Max lunch voor twee, maar helaas was deze niet meer beschikbaar. Ik koos daarom voor een fris meergranen baguette met hummus, avocado en ingemaakte groente. Mijn vriend ging voor een ciabatta met hete kip en ingemaakte groente.

De drankjes die wij bestelden waren in één woord: goddelijk! Ik bestelde een Maxiato Liefdesverdriet, een latte macchiato maar dan anders. Er zitten namelijk chocolade, salted-caramel, slagroom én stukjes salted-caramel shortcake in verwerkt. Hmmm! Mijn vriend ging voor de Tony Chocolonely warme chocolademelk. Ook deze was yummy!

Anne&Max mee naar huis

Naast dat je er gezellig kunt eten en drinken, kun je veel van de producten ook meenemen naar huis. Dan kun je thuis opnieuw genieten van de espresso melanges, fairtrade chocolade en biologische thee van Anne&Max. De artikelen zijn leuk verpakt dus ook geschikt om te geven als cadeau of om mee te nemen voor op kantoor.